Parikkalan kunnalliset JHL ry osasto 425

Parikkalan paikallisosaston kotisivut

Parikkalan kunnalliset JHL ry osasto 425 - Parikkalan paikallisosaston kotisivut

Ajankohtaista

 JHL:n edustajisto kokoontui torstaina 8. helmikuuta ylimääräiseen kokoukseen valitsemaan liitolle uuden puheenjohtajan ja uuden toimialajohtajan. Edustajisto valitsi puheenjohtajaksi nykyisen va. puheenjohtaja, toimialajohtaja Håkan Ekströmin.

Hakan

Mari Keturi toimialajohtajaksi

Uutena toimialajohtajana aloittaa Mari Keturi, joka on viimeksi työskennellyt Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO ry:n toiminnanjohtajana. Hän on aiemmin ollut JHL:n palveluksessa lähes 14 vuotta niin julkisen kuin yksityisen sektorin sopimusedunvalvonnassa, joista reilut kuusi vuotta esihenkilötehtävissä neuvottelujohtajana ja JHL:n laajan johtoryhmän jäsenenä. Ay-uran hän on aloittanut juristin tehtävissä Suomen lähi- ja perushoitajaliitto Superissa 2006.

 Ammattiliitto JHL:n jäsen, nyt jos koskaan on sinun aikasi toimia. Orpon hallitus aikoo kuristaa työntekijän oikeuksia, leikata sosiaaliturvaa ja rampauttaa julkisten palveluiden rahoituksen.

Emme niele työelämän ja hyvinvointivaltion romuttamista ilman vastarintaa. #PainavaSyy on SAK:n ja ammattiliittojen hätähuuto. Tule mukaan, jotta saamme äänemme kuuluviin!

Jos et vielä ole JHL:n jäsen, nyt on aika liittyä. Mitä enemmän meitä on, sen paremmin voimme laittaa hallitukselle vastaan.

Mennään samaa matkaa  Ammattiliitto JHL on saanut ikioman tunnuslaulun. Mennään samaa matkaa -kappale kertoo liiton tähtiammattilaisista sekä yhdessä tekemisen voimasta.

Kyllä joku hoitaa ( klikkaa linkin päältä, pääset katsomaan JHL:n youtube-videon)

JHL on edelleen Suomen edullisin hyvinvointialojen ammattiliitto   Jhl edullisin klikkaa linkin päältä