Parikkalan kunnalliset JHL ry osasto 425

Parikkalan paikallisosaston kotisivut

Parikkalan kunnalliset JHL ry osasto 425 - Parikkalan paikallisosaston kotisivut

Jäsenkirjeet

Jäsenkirje 1/2022

Tervehdys Jhl:n jäsen

Vuosi on jo lähtenyt ripeästi käyntiin, ikävä kyllä edelleen koronan parissa, mutta yritetään pysyä positiivisina ja toiveikkaina, että kyllä tästä selvitään. Kesää kohti kuitenkin mennään koko ajan ja illat valostuvat.

Työelämässä olevat saavat uudet työehtosopimukset kunhan sopimusneuvottelut on käyty. Niistä liitto paraikaa neuvottelee ja Kirkon alan neuvotteluissa – JHL hakee alan ostovoimaa parantavaa ratkaisua. Julkisen sektorin liitot, johon Jhl:kin kuuluu, tähtäävät palkankorotusten lisäksi palkkaohjelmaan, työhyvinvoinnin parantamiseen ja tasaisempaan perhevapaan jakautumiseen. Perhevapaalakihan muuttuu 1.8.2022

Liitossa ylintä valtaa käyttää edustajisto johon kuuluu 120 jäsentä. Tämän edustajiston vaalit käynnistyvät 7.2-1-3 ja nyt on mahdollisuus saada myös oman yhdistyksemme edustaja edustajistoon. Olenkin asettunut jälleen ehdolle numerolla 9. Tässä liitteenä mukana olevasta esitteestä näet asioita jotka ovat minulle tärkeitä, jos jaat ajatukseni kanssasi, äänestä siis numeroa 9. Olen sitoutumattomana demareiden listalla, en ole minkään puolueen jäsen. Sitoutumattomuus on minulle tärkeä asia.
Kaikki jäsenet jotka ovat liittyneet 31.10.2021 mennessä, ovat äänestyskelpoisia, joten reippaasti vaan etsimään sopiva ehdokas ja ääntä antamaan. Jhl;n vaalikone aukeaa 7.2. ja siellä kannattaa vierailla ja verrata ehdokkaiden ajatuksia omien kanssa. Olen siellä itsekin tuonut esille omia minulle tärkeitä mietteitä.

Äänestäjien kesken on myös arvontaa. Liitto arpoo 3 sähköpyörää ja 5 kpl 1000 € lahjakorttia. Oma yhdistyksemme arpoo kaikkien äänestäneiden jäsenten kesken 85 € arvoisen lahjakortin kalevalaisen jäsenkorjaajaan vastaanotolle.

Yhdistyksen hallitus on hivenen uudistunut vuoden alusta. Puheenjohtajana jatkaa edelleen Sari Jäppinen ja varapuh.johtaja on Pentti Laakkonen. Sihteerinä jatkaa Kaija Helkamäki ja jäsenasioita hoitaa Salla Aalto. Talousasioita hoitaa Minna Hovirinne ja uutena jäsenenä hallitukseen tuli Merja Konnu. Varajäsenenä jatkaa Sari Silventoinen ja toinen varajäsen uutena Emilia Saarimäki.

Muistakaa käyttää liiton jäsenetuja ja käykää tarkistamassa liiton sivuilta ne, jos on päässyt unohtumaan. Samalla voitte tarkistaa että jäsentiedot ovat ajan tasalla ja onko ruksi ruudussa, jolla saatte vuosikalenterin ensi vuonna ja siitä eteenpäin. Mene omaJHL:n kirjautumiseen JHL:n verkkosivun ylälaidasta kohdasta kirjaudu sisään.
Vierailkaa yhdistyksemme kotisivuilla www.parikkalanjhl.fi siellä on linkkejä joihin kannattaa tutustua ja liiton sekä yhdistyksemme jäsenedut.

Lopuksi kaikille hyvää vuoden alkua, kevään sekä kesän odotusta. Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne.

Terveisin Kaija Helkamäki Parikkalan kunnalliset JHL sihteeri